Пребарај

Подарете со љубов од ladama.mk

Плаќање и давачки

Какви опции за плаќање прифаќате?

La Dama во моментов прифаќа Maestro, MasterCard, Visa, Diners како кредитни/дебитни картички како и готовински плаќања при превземање на пратката.

Сите достапни опции за плаќање се прикажани во последниот чекор од правењето на нарачката.

Безбедност и валута

Дали моите информации за плаќање се безбедни?

Вашите податоци за трансакцијата и плаќањето се директно обработени од нашиот давател на платежни услуги: НЛБ Банка АД Скопје, со сигурна енкрипција и под строги банкарски стандарди.

Податоците за вашата кредитна картичка се испраќаат директно до банката и не може да ги прочита или да пристапи до нив ниту една страна, освен вашата банка, вклучително и La Dama.

Дали ги чувате моите информации за плаќање?

La Dama не прима ниту складира никакви информации за плаќање. Сите трансакции се прават директно од нашите даватели на платежни услуги: НЛБ Банка АД Скопје.

Податоците за вашата кредитна картичка се испраќаат директно до банката и освен банката никој не може да ги прочита или да пристапи до нив.

Back to Top
Product has been added to your cart